Rreth nesh

Për më shumë se 20 vjet CODRA ka qenë në një mision për të ofruar shërbimin më të mirë shëndetësor për pacientët e saj. Ne ndjekim tendencat bashkëkohore botërore të mjekësisë, punësojmë ekspertë të nderuar në të gjitha fushat mjekësore dhe duke e bërë këtë justifikojmë besimin tuaj çdo ditë.

Ne vazhdimisht investojmë në edukimin e mjekëve dhe stafit tonë mjekësor dhe punojmë me zell në përhapjen e njohurive rreth metodave më të fundit në fusha të ndryshme të mjekësisë. Çdo ditë, rreth 100 punonjës, ekspertë të profilit të lartë në të gjitha specialitetet mjekësore, janë të përkushtuar për të mbrojtur shëndetin tuaj. Në mënyrë gjithëpërfshirëse, ne trajtojmë shëndetin e të gjithë familjes, duke përfshirë parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e avancuar.  Për të kryer të gjitha procedurat mjekësore në nivelin më të lartë profesional, spitali CODRA investon vazhdimisht në blerjen e pajisjeve mjekësore moderne të prodhuara nga prodhuesit më të nderuar. Duke vepruar kështu, ne vazhdojmë të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm, përmes qasjes njerëzore dhe dinjitoze ndaj çdo pacienti individualisht.

Lajme

Oksigjeni si kurë

Përveçse është imperativ për të gjithë organizmat e gjallë, oksigjeni mund të përdoret edhe si kurë. Mjaftojnë vetëm 3-4 minuta...
gastroenteroloski-aparat

Përparim në diagnostikimin me ultratinguj dhe Doppler

A Novelty in the CODRA Hospital is the ultrasound machine RS85 Prestige – revolutionary technology with new diagnostic characteristics, based...
Oftalmologija-hirurgija

Kirurgjia e kataraktit – rivendos shikimin e mirë në një mënyrë të shpejtë, komode dhe pa dhimbje!

Qendra Oftalmologjike CODRA ofron zgjidhje të shpejtë dhe efikase për problemet e shikimit Rruga më e shkurtër drejt një diagnoze të...

Fushat e mjekësisë

Lexoni më shumë rreth fushave të mjekësisë që mund të gjeni në spitalin CODRA

Çështjet aktuale

Strabizmi - diagnoza dhe trajtimi

Strabizmi – diagnoza dhe trajtimi

Mjekësi hiperbarike

Mjekësi hiperbarike

Qendra oftamologjike

Qendra oftamologjike

Trajtimi spitalor

Trajtimi spitalor

Radiologjia

Makina me ultratinguj RS85 Prestige – një hap përpara në diagnostikimin Doppler dhe me ultratinguj

Urologjia

Diagnostikimi dhe trajtimi sipas standardeve më të fundit botërore

Kirurgjia Torakale

Vetëm në CODRA! Procedura për heqjen e tumorit në mushkëri.

Call Now Button