Mjekësi të brendshme

Segmenti i Mjekësisë së Brendshme të Spitalit CODRA merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve interne.

Ai përbëhet nga

  • puna spitalore e shenjtorit të shtrirë në bark dhe
  • ambulancë

Jemi të internuar në një departament që ofron shërbime nga të gjitha fushat e mjekësisë së brendshme, si p.sh.

kardiologji,
endokrinologjia,
pulmonologjia,
gastroenterologji dhe
onkologjisë

Në muajin maj, për trajtimin më të mirë dhe cilësor të malabit në departamentin e brendshëm, nëse është e nevojshme, organizohen rishikime konsullore të profilit varsik të specialistëve.

Call Now Button