Riprodhimi njerëzor i asistuar

Qendra IVF e CODRA-s është institucioni më i madh i këtij lloji në Malin e Zi. Brenda spitalit CODRA ajo punon krah për krah me qendrën e Gjinekologjisë dhe Urologjisë dhe i ofron çdo çifti një qasje unike, origjinale dhe të personalizuar për trajtimin e infertilitetit. Në qendrën CODRA IVF ofrohen të gjitha shërbimet e njohura që i përkasin teknologjive të riprodhimit të asistuar dhe ato kryhen nga një ekip shumë i aftë, i përbërë nga specialistë vendas dhe ndërkombëtarë nga fusha të ndryshme të mjekësisë riprodhuese.

Qendra ka pajisje në përputhje me standardet më të larta botërore për t’u ofruar pacientëve cilësinë më të mirë dhe shkallën e lartë të suksesit të procedurave të zbatuara.

Nëpërmjet bashkëpunimit me Qendrën e Urologjisë dhe Kirurgjisë CODRA, CCAR identifikohet nga pacientët si ofrues i një spektri të plotë shërbimesh që dëshmon ndjenjën e pazëvendësueshme të besimit dhe sigurisë në të gjitha procedurat. Dhe kur ndodh shtatzania, i japim pacientes mundësinë për të ndjekur shtatzëninë me të gjitha analizat dhe ekzaminimet vijuese si dhe lindjen e foshnjës në pavijonin e obstetrikës CODRA.

Procedurat e mëposhtme janë të disponueshme në Qendrën CODRA IVF:

 • Vendosja e diagnozës së infertilitetit brenda një dite të vetme
 •  Spermogrami dhe kultura e spermës (kriteret e OBSH)
 • Ruajtja e fertilitetit: kriopservimi dhe vitrifikimi (ngrirja) e spermatozoideve dhe vezëve
 • Marrja kirurgjikale e spermatozoideve nga indi testikular (TESA/TESE)
 •  E RE! – Procedura MICROTESE
 •  Nxitja e ovulimit
 •  Inseminimi intrauterin IUI
 •  Fertilizimi In Vitro (IVF)
 •  Injeksioni intracitoplazmatik i spermës (ICSI), i kombinuar me:
 •  Parazgjedhja e spermatozoideve me cilësi të lartë (PICSI)
 •  Përzgjedhja e spermatozoideve vitale (HOST)
 •  Aktivizimi artificial i ovociteve
 •  Aktivizimi fiziologjik i spermatozoideve të palëvizshme
 •  Vitrifikimi i embrionit dhe blastocistet
 •  Trajtimi i implantimit të pasuksesshëm të përsëritur
 •  Procedurat për të rritur potencialin e implantimit

Anëtarët e ekipit tonë janë si më poshtë: Prof. Dr. Dragoljub Perović, urolog, PhD Nikola Stanišić, gjinekolog, PhD Luka Anđelić, gjinekolog, Prof. PhD Artur Bjelica, gjinekolog, PhD Igor Gogić, gjinekolog, MSc Maja Šoć, embriologe, MSc Jelena Žižić, embriologe, dr Lars Johansson, embriolog, dr Dragan Đurović, urolog, PhD Vladimir Brajović, urolog, PhD Zoran Mrkić, urolog, Dr. Đorđije Perović, urolog rezident.

Mësoni më shumë rreth procedurës

 


Mjekët


Call Now Button