Rreth nesh

Objekti privat mjekësor CODRA është themeluar në vitin 2001. Është poliklinika private më e vjetër në Mal të Zi.
Gjatë gjithë këtyre viteve CODRA ka ndjekur trendet më të fundit të mjekësisë botërore dhe përveç kësaj ka marrë makineri mjekësore moderne dhe ka punësuar ekspertë të nderuar nga të gjitha fushat e mjekësisë. Krahas këtij lloji të zgjerimit ne zgjeruam edhe objektet.

Prandaj më 13 nëntor 2006 u krijua spitali i parë privat në Mal të Zi me emrin CODRA.

Ne vazhdimisht investojmë në edukimin e mjekëve dhe stafit tonë mjekësor dhe punojmë me zell në përhapjen e njohurive për metodat më të fundit, në fusha të ndryshme të mjekësisë. Çdo ditë, rreth 100 punonjës, ekspertë të profilit të lartë në të gjitha specialitetet mjekësore, janë të përkushtuar për të ruajtur shëndetin tuaj. Në një mënyrë gjithëpërfshirëse ne trajtojmë shëndetin e të gjithë familjes, duke përfshirë parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e avancuar. Për të kryer të gjitha procedurat mjekësore në nivelin më të lartë profesional, spitali CODRA investon vazhdimisht në blerjen e pajisjeve mjekësore moderne të prodhuara nga prodhuesit më të nderuar. Duke vepruar kështu, ne vazhdojmë të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm, përmes qasjes njerëzore dhe dinjitoze ndaj çdo pacienti individualisht.

Call Now Button