Riprodhimi njerëzor i asistuar

More Doctors:

Specialist në gjinekologji dhe obstetrikë
Subspecialist i endokrinologjisë

Artur Bjelica ka lindur në vitin 1970 në Gorlice (Poloni).

Arsimin fillor dhe të…

Call Now Button