Dr Bojan Stojanović

Specialist i kardiologjisë. Është diplomuar, specializuar dhe subspecializuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Beogradit. Një mjek me përvojë shumëvjeçare klinike. Pjesëmarrës i një numri të madh takimesh, simpoziumesh dhe kongresesh të kardiologjisë rajonale dhe evropiane. Autor dhe bashkautor i punimeve shkencore në disa fusha të mjekësisë klinike. Të angazhuar në studime dhe projekte klinike. Fitues i çmimit “Hipokrati i Artë” për veprën më të mirë shkencore dhe kërkimore. Ai flet disa gjuhë të botës. Ai e njeh mirë teknologjinë e informacionit. Ai ka njohuri, energji dhe ide për cilësi të reja, vullnet shtytës, ndjenjë organizimi, edukim dhe zbatim. Ai është anëtar i Shoqatës së Mjekëve të Serbisë, Odës Mjekësore të Serbisë dhe Odës Mjekësore të Malit të Zi, Shoqatës së Internistëve të Serbisë, Shoqatës së Kardiologëve të Serbisë dhe shoqatave kryesore të kardiologjisë në Evropë. I martuar, baba i dy vajzave. I punësuar në Spitalin Special CODRA – Podgoricë, Mali i Zi.

Biografi

Call Now Button