COVID ambulanta

COVID ambulanta

Vaša bezbijednost i zdravlje su za naš prioritet.

U cilju brzog i adekvatnog liječenja pacijenata obolelih od Covid-a 19 organizovali smo Covid ambulantu u okviru CODRA Bolnice. Poštujući sve mjere i protokole liječenja propisane od strane Svjetske zdravstvene organizacije za prijem i tretman pacijenata sa pozitivnim testom ili sumnjom na COVID 19 infekciju, uspješno smo organizovali svakodnevnu praksu za suzbijanje stanja i posledica izazvanih virusom.

U mikrobiološkoj laboratoriji CODRA Bolnice dostupni su brzi antigenski i serološki COVID testovi.

Obezbijedili smo i POST Covid sistematske preglede koji podrazumijevaju pregled specijaliste interne medicine + EKG, ultrazvuk srca kao i laboratorijske analize (kompletna krvna slika, biohemija, urin).

Nakon osnovnog ispitivanja moguće je uraditi dodatne preglede kao što su:

  • Pregled pulmologa
  • RTG snimak pluća
  • Pregled nefrologa
  • Pregled hematologa
  • Pregled reumatologa
  • Pregled ORL

Cilj je da se ispita novoformirani imunitet, odnosno potvrditi eventualno postojanje antitijela. Najčešći poremećaj tokom SARS Cov-2 infekcije je u vezi sa respiratornim sistemom. Kod pacijenti se razvije jednostrana ili obostrana pneumoniju (upala pluća) čija je česta komplikacija fibroza pluća (smanjena funkcija plućnog tkiva). Pokazalo se da su kod preko 50% otpuštenih pacijenata i dalje prisutne palpitacije, kratkoća daha ili dispneja nakon fizičke aktivnosti.

Naše osoblje vam je na raspolaganju da uradimo preciznu laboratorijusku i svu ostalu dijagnostiku i tretman kako biste bili sigruni da su posledice Covid infekcije uspešno prevaziđene.

"Zdravlje je najvažnija stvar koju imate u životu!"

Kontaktirajte nas sada kako biste zakazali sastanak.

Call Now Button